Creative Business Cup

Creative Business Cup este o competitie pentru antreprenori din industrii creative de pretutindeni. Participand la competitie antreprenorii isi cresc capacitatea de a porni cu succes o companie bazandu-se pe competentele lor creative.

Creative Business Cup este compusa din competitii nationale si o finala internationala la Copenhaga, Danemarca, in timpul Global Entrepreneur Week (GEW) 2012 ai??i?? Saptamana Globala a Antreprenoriatului. Castigatorii nationali concureaza cu castigatori din alte tari in finala internationala din 12-14 noiembrie.

Cautam idei de afaceri noi si revolutionare venind din industrii creative. Ideea de afaceri trebuie sa aiba un puternic potential de piata si cel putin bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription, bupropion 150mg without prescription. canadian pharmacy z pack cheap. una din persoanele din echipa de conducere trebuie sa aiba educatie sau background din industrii creative.

Prin aceasta competitie speram sa aducem in lumina noi vam vira capsule. talente antreprenoriale si sa motivam antreprenorii de maine.

buy research paper online