Regulament

c
18th March 2012

Creative Business Cup oferă potențialilor antreprenori șansa de a-și prezenta ideile inovatoare pentru a dezvolta o afacere de succes. nike pour homme pas cher Cuvântul-cheie este creativitatea: poate fi vorba de un obiect sau de un serviciu inovator, de o nevoie nouă creată pe piață sau de o idee care să implice creativitatea consumatorilor. ugg bailey button Cine poate participa? Orice cetățean român, cu vârsta peste 18 ani, cu o idee de afacere și experiență în industrii creative este eligibil să se înscrie la Creative Business Cup. Ideea cu care intrați în competiție trebuie să fie originală și să puteți înregistra drepturile asupra ei. asics gel lyte iii Un participant poate fi o persoană sau un grup de persoane care colaborează într-o echipă de management. Cel puțin unul dintre participanți din echipa de management trebuie să aibă experiență sau elemente de background într-una dintre industriile creative. Celelalte persoane din echipa pot să aibă orice alt profil profesional. Creative Business Cup este o competiție de planuri de afaceri din industrii creative. Pentru a participa, trebuie să trimiți un plan de afaceri cât mai detaliat până pe 20 septembrie 2014 pe adresa creativebusinesscupro@gmail.com Planul de afaceri înscris nu trebuie să depășească 10 pagini și trebuie să fie redactat în limba engleză. Pentru informații suplimentare despre ce ar trebui să cuprindă aplicația, vezi în capitolul „Planul de afaceri”. Nu se acceptă anexe la planul de afaceri. UGG Bottes Pas Cher Ideea de afaceri poate fi în orice stadiu de dezvoltare. O comisie de jurizare se va întruni pentru selectarea câștigătorului, în luna septembrie. Premiul va consta în acoperirea cheltuielilor de deplasare (avion, hotel) la finala internațională Creative Business Cup, desfășurată la Copenhaga, între 17-19 noiembrie 2014. Un bun prilej pentru networking și stabilirea de parteneriate pentru un plan de afaceri ce poate deveni o realitate!


Care sunt industriile creative?

Industriile creative sunt definite astfel: Design Arhitectură Producția de conținut – ex. asics aaron jocuri video, aplicații Publicitate Edituri și presă Muzică Film și video Arte vizuale și performative Arte & Meșteșuguri Radio și TV Gastronomie

Restricții de participare

Există o singură restricție de participare care poate face o companie sau un plan de afaceri să nu poată participa la Creative Business Cup: valoarea capitalului extern investit în compania participantă nu trebuie să depășească 500.000 USD. Pe lângă această restricție, nu există nici o cerință specială pentru compania participantă în legătură cu: vârsta companiei, cifra de afaceri, numărul de angajați.