Organizatori

c
18th March 2012

Organizațiile implicate la nivel global sunt Ministerul Danez al Afacerilor și Centrul pentru Economia Experiențială (CKO). Creative Business Cup este un eveniment prezentat de Global Entrepreneurship Week (GEW), o inițiativă sprijinită de Kauffman Foundation. În România, competiția națională este organizată de Creative Seeds.

Prin această competiție, Creative Seeds aduce în lumină noile talente antreprenoriale românești. Creative Seeds este un promotor al comunității creative independente românești, iar în consiliul său adună unii dintre cei mai respectați și cunoscuți membri ai acestei comunități. Asociația desfășoară programe de training și mentorat – Creative Booster -, creează oportunități de networking, organizează competiții și ateliere dedicate comunității creative, pentru a sprijini atât dezvoltarea națională, cât și regională a industriilor creative în România. Adidas Superstar Creative Business Cup cuprinde selecții naționale în circa 60 de țări și o finală internațională la Copenhaga, Danemarca. Câștigătorii naționali concurează cu cei din alte țări în finala internațională din 17-19 noiembrie 2014, în timpul Global Entrepreneurship Week (GEW) – Săptămâna Globală a Antreprenoriatului. Participând la competiție, îți consolidezi capacitatea de a porni și de a conduce cu succes o companie bazându-te pe competențele tale creative. Căutam idei de afaceri noi și revoluționare venind din industrii creative. Ideea trebuie să fie inovatoare și să aibă un potențial de piață. Cel puțin una din persoanele din echipa de conducere trebuie să aibă experiență în industrii creative. Bazându-te pe cifre și propuneri concrete, ar trebui să-i convingi pe potențialii parteneri și finanțatori de ce ar fi oportun să investească bani și energie în ideea ta. basket nike Câștigătorul selecției românești va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur și-și va susține ideea în fața unui juriu format din circa 20 de experți internaționali, la Copenhaga. nike air max command  

La Creative Business Cup intră în concurs cele mai bune idei din 60 de țări, în design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presă, radio și televiziune, software, aplicații pe computer și publicații virtuale, jucării și jocuri. air jordan pour homme pas cher În fiecare țară participantă, o organizație este răspunzătoare de derularea competiției naționale.