Parteneri Creative Business Cup 2014

 

Global Entrepreneurship Week– Săptămâna globală a antreprenoriatului

În fiecare an, timp de o săptămână, în noiembrie, au loc sute de evenimente dedicate antreprenorilor, inspirând milioane de oameni din întreaga lume în a porni o afacere, datorită contactului cu potențiali mentori, colaboratori sau investitori. Începând din 2007, GEW s-a răspândit în mai mult de 120 de țări, mesajul său ajungând la aproape 20 de milioane de oameni prin mai mult de 95.000 de evenimente.

Organizată de Fundația Ewing Marion Kauffman, inițiativa este încurajată de foarte mulți lideri mondiali și are o rețea de peste 25.000 de parteneri organizatori. Printre suporterii GEW se afla antreprenori cunoscuți ca Richard Branson, The Virgin Group; Michael Dell, Dell Inc.; Russell Simmons, Def Jam Records; Blake Mycoskie, TOMS Shoes; Steve Case, America Online (AOL).

„Timp de o săptămână, în noiembrie, în fiecare an, studenți, mentori, antreprenori, lideri în domeniul afacerilor, oficiali ai guvernului se reunesc și urmăresc un singur scop – încurajarea fenomenului de antreprenoriat”, declară Carl Schramm, președinte și CEO al Fundației Kauffman. „Este un moment în care sărbătorim inovatorii care aduc idei la viață, care generează creșterea economică și prosperitatea”.